Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Utopená Sierra

o Navštíveno 995x o
o 08.04.2009, 08:54 | Jeld@
Mám takový problém, vracel jsem se domů ale u Lukavice na Moravě byla vylitá voda - vypadalo to tak na 10čísel a nechteolo se mi to 10 km objíždet tak jsem si řikal že to projedu ale sotva co jsem byl už za vodou tak to chcíplo, kamoš me odtahl domů,

rozdelali a každopadně je voda v motoru tak klasikaRozdelali sání, vytáhli jsme svíčky a startér porád ne a ne otočit motorem aby tu vodu vykašlal co s tím - je tam motor 2.0 DOHC rv92 púvudních 85kW

co s tím??
předem dík za pomoc

o 08.04.2009, 09:05 | Nismo.Power
kolik teda ta voda měla nakonec čísel že se ti dostala až k sání ?? Měl jsi mokrej vzduch filtr ? pokud jo mohla ti hebnout váha vzduchu, pokud ti to cákalo nahoru může to bejt to druhý čidlo nahoře na sací trubici..... ted už nevim k čemu přesně bylo akorát vim že odchází samo a krade se a kvůli nim taky motor nechytá popř. nedrží volnoběh...
a pokud to čtu dobře tak jde ti vůbec teda otočit motorem nebo ne ? pokud si měl rozpálenej motor a cáklo na něj moc vody tak ti klidně může prasknout blok a pak motorem neotočía a na motoru to nemusí bejt moc vidět na první pohled že je kouslej....
o 08.04.2009, 09:10 | Jeld@ | Upraveno: 2009-04-08 09:19:34
tý vody tam bylo jednou tolik
filtr byl durch
vylíval jsem vodu az od sací klapky
s volnoběhem jsem absollutně žádný problémy nemel
a motorem otočit nejde
o 08.04.2009, 10:37 | DaveF
hmm, sání a hlavu dolů a zjistit co se stalo, jestli to vůbec půjde zachránit.... voda motoru nic moc vyjhlídky řekl bych
a ručně motorem otočíš ?
o 08.04.2009, 12:22 | Nismo.Power
no pokud si vylejval vodu až od klapky tak to je průser..... dej si dole na řemenici ráčnu s vořechem a zkus motor otočit ručně a uvidíš.... když nepude tak je někde kouslej asi....a pokud ti to nasálo vodu tak to už stejně počítej s tim že vstřiky máš kaput atd..... prostě DOHC seženeš vklidu takže bych to asi řešil kus za kus pak :)
o 09.04.2009, 12:37 | StreetFighter
případně mám doma 2.0DOHC, špatný jedno gufero, žral olej, jinak běžel normálně
o 10.04.2009, 18:43 | Honza2.016v
vyndej svíce, a zkus protočit motor.. nějaká voda by měla vylítat.. pak svíce zandej a zkus zastartovat..třeba to chytne... ale voda v oleji a podobný , výše zmíněný hnusy tomu moc na zdraví nepřidaj
o 13.04.2009, 17:20 | Jeld@
tak jsme to s kámošem rozdelali a dle všech příznaků neco ohnutý na spodku motoru buď klikovka ne ojnice... už sháním novej motor
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.394 sekund.